Maak kennis met de mensen achter De Molenfeesten Winssen!

Monique

Ik nodig marktmensen uit en zorg dat ze een leuke plaats op de markt krijgen. Ook draag ik zorg voor de groene T-shirts, schakel vrijwilligers mee in en zorg dat ze niks te kort komen. Als het dan weer zondagavond is, ben ik een tevreden mens en geniet van iedereen die genoten heeft.

Jacco

Wout

Als kleine jongen kwam ik al graag naar de Molenfeesten; een feest waar je als kind met wat kleingeld nog wél een middag vermaak kunt hebben. Eenmaal wat ouder, vermaakte ik me nog steeds op de feestavonden en matinee. Een mooie traditie die nog lang moet blijven bestaan!

Beppie

Samen met Monique regel ik dat er iedere keer een leuke afwisselende markt komt met voor elk wat wils. Ook zorg ik voor de EHBO en alles wat met de bar te maken heeft. Het is vooral het samenwerken wat het zo leuk maakt om te doen.

Niek

Molenfeesten: prachtige locatie, mooie maand september, een evenement voor Winssenaren jong en oud. Met mijn creativiteit en enthousiasme wil ik bijdragen aan een gezellig, dorps feestweekend!

Ruud

Ik doe graag iets voor Winssen en ik vind het leuk om onze inspanningen beloond te zien in een mooi feestweekend.

Tyn

Samen met een gezellig vast team en een grote groep vrijwilligers zorgen wij steeds weer voor een mooi evenement. Binnen het team draag ik zorg voor de financiën zodat we er steeds weer een leuk evenement van kunnen maken.

Tanja

Het runnen van het secretariaat van de Molenfeesten betekent vooral gedurende de zes maanden voor het feest, aardig wat werk. Wanneer je dan je inspanningen binnen een gezellig team tijdens de Molenfeesten uitbetaald ziet worden, kun je daar alleen maar heel blij van worden!

team Molenfeesten 2022
Foto team molenfeesten 2022