Maak kennis met de mensen achter De Molenfeesten Winssen!

Monique

Ik nodig marktmensen uit en zorg dat ze een leuke plaats op de markt krijgen. Ook draag ik zorg voor de groene T-shirts, schakel vrijwilligers mee in en zorg dat ze niks te kort komen. Als het dan weer zondagavond is, ben ik een tevreden mens en geniet van iedereen die genoten heeft.

Heleen

Het leuke van het organiseren van dit evenement zijn voor mij de vele blije gezichten van de mensen en kinderen. Deze geven mij het gevoel dat ik samen met een gezellig team er een mooi feest van heb gemaakt.

Bas

Ik vind het leuk om iets te organiseren met een leuk team en daar in het feestweekend voldoening voor te krijgen. Zonder mensen die organiseren is er ook geen feest!

Beppie

Samen met Monique regel ik dat er iedere keer een leuke afwisselende markt komt met voor elk wat wils. Ook zorg ik voor de EHBO en alles wat met de bar te maken heeft. Het is vooral het samenwerken wat het zo leuk maakt om te doen.

Niek

Molenfeesten: prachtige locatie, mooie maand september, een evenement voor Winssenaren jong en oud. Met mijn creativiteit en enthousiasme wil ik bijdragen aan een gezellig, dorps feestweekend!

Ruud

Ik doe graag iets voor Winssen en ik vind het leuk om onze inspanningen beloond te zien in een mooi feestweekend.

Tyn

Samen met een gezellig vast team en een grote groep vrijwilligers zorgen wij steeds weer voor een mooi evenement. Binnen het team draag ik zorg voor de financiën zodat we er steeds weer een leuk evenement van kunnen maken.

Tanja

Het runnen van het secretariaat van de Molenfeesten betekent vooral gedurende de zes maanden voor het feest, aardig wat werk. Wanneer je dan je inspanningen binnen een gezellig team tijdens de Molenfeesten uitbetaald ziet worden, kun je daar alleen maar heel blij van worden!

team Molenfeesten 2022
Foto team molenfeesten 2022