Op zondag wordt, naast tal van andere activiteiten, weer de drukbezochte Molenfair georganiseerd. Hiermee nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze fair. Naast een vijftigtal kramen zorgen wij ook voor voldoende andere bezienswaardigheden. Welke dat precies zijn, is nu nog niet bekend, maar deze zullen er zeker ook aan bijdragen dat er veel publiek naar de Molenfair zal komen.
Hebt u interesse om deel te nemen aan deze fair, dan vindt u hieronder de voorwaarden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Molenfair@MolenfeestenWinssen.nl 
Wilt u zich direct aanmelden? Fijn! Stuurt u dan een mail aan Molenfair@MolenfeestenWinssen.nl.
Meldt u snel aan, want vol is vol!
Deelname aan de markt betekent akkoord gaan met de volgende voorwaarden:

De markt start om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. U dient minimaal tot 16.30 uur aanwezig te zijn.
  Om 17.30 uur dienen de kramen schoon achtergelaten te worden.
Vanaf 10.30 uur kunt u op het terrein terecht en dient u zich te melden bij een medewerker. Zij               verwijzen u naar de aan u toegekende stand.
De kramen zijn 4 meter lang en voorzien van een dakzeil. Bij regenweer (wat we uiteraard niet             hopen), dient u zelf voor zeil te zorgen voor de zij- en achterkant.
Verkoop van ter plaatse te nuttigen etenswaren moet door de organisatie goedgekeurd zijn.
De kraamhuur bedraagt € 25,- en dient direct na inschrijving overgemaakt te worden op                                 NL43RABO0112762654 t.n.v. Stichting Comité Molenfeesten Winssen o.v.v. “Molenfair”.
Na ontvangst van uw betaling bent u verzekerd van een plek op onze markt.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op via Molenfair@MolenfeestenWinssen.nl.